Hellende daken

Wie een woning renoveert of verbouwt, doet er goed aan om te beginnen met het dak. Immers, niet alleen beschermt het dak uw woning tegen weersinvloeden, het vervult ook een belangrijk esthetische functie als de 5e gevel van uw woning.

Door de renovatie van uw dak verhoogt U de kwaliteit en de levensduur van uw woning. Maar met een dakrenovatie kunt U ook uw woning een totaal ander uiterlijk geven. Het vervangen van een dak doet men dus niet alleen als het lekt.

Een dak leggen is echt het werk van de vakman. De levensduur van uw woning hangt in belangrijke mate af van uw dak. Het hellende dak bepaalt voor een groot deel het aanzicht van uw woning.

dakdekker-doetinchem-dakbedekkingen
dakbedekking hellend dak

Dat het in ons land flink kan waaien, is algemeen bekend. Met de introductie van het bouwbesluit in 1992 kwamen er eindelijk concrete bevestigingseisen voor pannendaken. Nederland is verdeeld in drie windgebieden. Verder is er onderscheid gemaakt in "bebouwde" en "onbebouwde" omgeving. 

Panhaken dienen minimaal van roestvast staal te zijn of gelijkwaardig. De nokvorsten mechanisch bevestigen. Chaperon- en gevelpannen altijd verankeren. 

Dakisolatie

Dakisolatie levert een grote besparing op, zeker als de zolder als leefruimte gebruikt wordt. De isolering van hellende- en platte daken doen we van buitenaf. De investering wordt snel terug verdiend. Met het isoleren van het dak kunt U gemiddeld per jaar honderden kubieke meters gas besparen.

Dakreiniging

Algen en mos worden verwijderd van de dakpannen.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.